STARBURST – Världens mest kända Online-Slot

Starburst är ett online spelautomat skapat av en av marknadens största spelutvecklare; Netent  som onekligen ligger bakom en serie stora spelframgångar på marknaden. Med Starburst ger NetEnt oss in i en värld där ädelstenar kombineras med stjärnor i ett kosmiskt äventyr där dessa stenar och stjärnor ska förgylla ditt spelkonto.

I Starburst händer det grejer

Starburst är ett spel där det finns riktigt hög energi, hög takt och massor av färger. Det är alltid något som händer när du spelar Star burst. Maskinen har frekventa wilds och täta jackpottar; så det blir aldrig tråkigt att spela. Det är inte som många andra spelautomater, där hjulen bara snurrar och snurrar utan att något händer.

”Det är den höga hastigheten och den snygga energin som gör Starburst till mångas favoritspelmaskin! Prova det idag, men akta dig: När de färgstarka diamanterna har fångat dina ögon kommer du få problem med att släppa dem igen!”

Starburst är ett av de enklaste spelen som finns: Det finns inga svåra bonusspel eller komplexa användarinställningar här. Du behöver verkligen bara luta dig tillbaka och njut av den spännande snurren när du korsar dina fingrar och hoppas på jackpotten.

Prova på Starburst gratis

Om du är helt ny på Starburst och kanske inte har så mycket erfarenhet av spelautomater i allmänhet; rekommenderar vi starkt att prova spelet i en demoversion först, vilket är möjligt på många onlinecasinon. Genom att spela Star burst i demoversionen kan du få en känsla för om spelet och grafiken är något för dig och kan också lära dig reglerna så att du inte slösar bort riktiga pengar av misstag. Spelet i demoversionen fungerar precis som spelet gör med riktiga pengar – den enda skillnaden är att du inte kan vinna någonting. Bara för att du inte kan vinna någonting genom att spela för skojs skull, rekommenderar vi naturligtvis att du hoppar över till att spela med riktiga pengar så snart du tror att du har en kontroll på spelet.

Det är som sagt speljätten Netent som ligger bakom Starburst. Spelet måste sägas vara deras absoluta flaggskepp; och är ett typexempel på  hur populär en spelmaskin faktiskt kan bli. Men Netent, som har en bas i Sverige, har också varit bakom många andra spelframgångar. Bland de största är Gonzo Quest.